Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, pus sub acuzare şi chemat în faţa judecătorilor în "cazul Valbuena"! Atacantul Realului, urmărit penal pentru complicitate la tentativă de şantaj

Karim Benzema, pus sub acuzare şi chemat în faţa judecătorilor în "cazul Valbuena"! Atacantul Realului, urmărit penal pentru complicitate la tentativă de şantaj
Comentarii

Karim Benzema (33 de ani), atacantul lui Real Madrid, va sta în faţa instanţei, la Versailles, pentru a da explicaţii în dosarul tentativei de şantaj din "cazul Valbuena". Benzema e urmărit penal pentru complicitate la tentativă de şantaj în cazul în care, alături de Djibril Cisse - acum mai bine de cinci ani -, ar fi încercat să-l şantajeze pe Mathieu Valbuena cu poze şi videoclipuri de natură sexuală compromiţătoare.

Benzema, pus sub acuzare pentru complicitate la tentativă de şantaj! Va fi citat la tribunal

AFP anunţă că fotbalistul Realului, Karim Benzema, va trebui să se prezinte în faţa instanţei, la tribunal, a pentru a da explicaţii în "cazul Valbuena". Benzema a fost citat şi va trebui să dea explicaţii în faţa magistraţilor, între 20 şi 22 octombrie 2021, la un tribunal din Versailles. Potrivit Foot Mercato, Benzema riscă până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 75.000 de euro.

Din cauza acestui scandal, Karim Benzema a pierdut lotul naţionalei Franţei, unde nu a mai fost convocat din momentul izbucnirii acestui scandal.

"Cazul Valbuena", explicat

Acum mai bine de cinci ani, în iulie 2015, Karim Benzema, alături de Djibril Cisse şi alţi oameni, ar fi încercat să-l şantajeze pe Mathieu Valbuena pentru a obţine bani de pe urma acestuia cu difuzarea unui clip video care conţine scene explicite de sex, în care a apare fotbalistul lui Olympiakos, care între timp a ajuns la 36 de ani. Jucătorul de la Real Madrid a fost judecat în noiembrie 2015 pentru "complicitate la tentativă de şantaj şi participare la o asociere de răufăcători". Mai mult, Benzema a fost şi arestat pentru câteva zile în acest caz.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridacuzaretribunalfrantavalbuena 

viewscnt
Articole similare