Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karius e istorie | Liverpool îi caută înlocuitor după gafele din finala UCL: Donnarumma dorit pe Anfield!

Karius e istorie | Liverpool îi caută înlocuitor după gafele din finala UCL: Donnarumma dorit pe Anfield!
Comentarii

Liverpool îl doreşte pe portarul echipei AC Milan, Gianluigi Donnarumma, pentru a-l înlocui pe germanul Loris Karius, care a greşit grav în fnala Ligii Campionilor, informează presa italiană.

 AC Milan are probleme cu respectarea fair-play-ului financiar şi este obligată să vândă jucători. Italienii cer 70 de milioane de euro pentru portarul lor de 19 ani, însă La Repubblica scrie că Liverpool ar putea să obţină transferul goalkeeper-ului în schimbul a numai 40 de milioane de euro plus cinci milioane bonus.

”N-am dormit deloc până acum... scenele încă se derulează în capul meu iar şi iar... Îmi cer infinit scuze colegilor mei, vouă - fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit. Aşa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că puteam să o învingem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc. Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Încă o dată mi-aţi arătat ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici!”, a fost mesajul postat de Karius pe contul său de Twitter.

Afla mai multe despre: kariusliverpooldonnarummagafeportarmesaj 

viewscnt
Articole similare