Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karolina Pliskova, cea mai frumoasă declaraţie cu putinţă! Ce a spus rivala lui Halep despre Simona

Karolina Pliskova, cea mai frumoasă declaraţie cu putinţă! Ce a spus rivala lui Halep despre Simona

Tenis

Comentarii

România se pregăteşte de meciul cu Cehia, din FED Cup, difuzat în direct de Telekom Sport pe 9 şi 10 februarie.

Simona Halep le va conduce pe tricolore în confruntarea cu deţinătoarea trofeului, în timp ce prima rachetă a Cehiei va fi Karolina Pliskova (5 WTA), în absenţa Petrei Kvitova (2 WTA).

Între Halep şi Pliskova s-a legat de-a lungul timpului o strânsă relaţie de prietenie, chiar dacă cele două jucătoare sunt rivale la vârful ierarhiei WTA, iar cehoaica a oferit în mai multe rânduri declaraţii flatante pentru Simona.

La fel se întâmplă şi înaintea confruntării Cehia - România, din FED Cup.



"Simona este una dintre jucătoarele care fac circuitul încântător. Pentru cât de bună este şi cât de mult a câştigat în cariera ei până acum, a rămas cu picioarele pe pământ. Ne înţelegem foarte bine. Chiar dacă nu am multe prietene în circuit, ea este una dintre ele. Ne antrenăm împreună adesea, vorbim de fiecare dată în vestiar, iar rivalitatea dintre noi este una frumoasă.

Abia anul trecut am învins-o prima dată pe Simona în circuitul WTA, la Madrid, dar tot timpul, chiar şi când pierdeam, am forţat-o cât am putut de mult. Ştiam că n-o să pierd toată viaţa în faţa ei
", a declarat Karolina Pliskova pentru sport.cz.

Cu cine ne luptăm în FED CUP

Karolina Pliskova, 26 de ani, este jucătoarea cel mai bine clasată în ierarhia WTA din lotul echipei Cehiei pentru confruntarea cu România, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Fed Cup.

Pliskova, la fel ca Simona Halep, nu a jucat săptămâna trecută, şi se menţine pe locul 5 WTA.

Numărul 2 în echipa Cehiei este Katerinia Siniakova, 22 de ani, care a coborât şase poziţii, până pe locul 44, în clasamentul din această săptămână.

Siniakova a pierdut, săptămâna trecută, în prima manşă la Sankt Petersburg, cu belgianca Ysaline Bonaventure, locul 148 WTA, venită din calificări, scor 4-6, 6-7 (3). Siniakova este numărul 1 mondial la dublu.

Marketa Vondrousova, 19 ani, a urcat o poziţie, până pe locul 72. Nici ea nu a jucat săptămâna trecută.

Barbora Krejcikova, 23 de ani, ocupă locul 215 la simplu (în coborâre două poziţii), însă rolul ei va fi foarte important la dublu, probă la care este numărul 2 mondial.

Două absenţe importante se înregistrează în echipa Cehiei, Petra Kvitova, locul 2 WTA, şi Barbora Strycova, locul 49 WTA, fost numărul 16 mondial, şi acum numărul 5 mondial, la dublu.

România merge la Ostrava cu Simona Halep, locul 3 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA de simplu şi 27 la dublu, Irina Begu, locul 75 WTA la simplu şi 35 la dublu, Ana Bogdan, loul 105 WTA, şi Monica Niculescu, locul 106 WTA şi locul 51 la dublu.

Întâlnirea Cehia – România este programată în 9 şi 10 februarie, la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, fiind în direct pe TELEKOM SPORT.

Afla mai multe despre: haleppliskova 

viewscnt
Articole similare