Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karolina Pliskova, discurs emoţionant despre Simona Halep: ”Nu am fost o adversară demnă pentru ea”

Karolina Pliskova, discurs emoţionant despre Simona Halep: ”Nu am fost o adversară demnă pentru ea”

Simona Halep

Comentarii

Karolina Pliskova (4 WTA) a recunoscut supremaţia Simonei Halep (2 WTA), în urma finalei câştigate de jucătoarea din România, la Roma.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020

La finalul meciului în care a abandonat, Pliskova a reacţionat şi pe contul său oficial de Facebook: ”Nu mă simt deloc bine. Din păcate, corpul meu a fost un rival pe cinste. Îmi pare rău pentru Simona, dar nu sunt o adversară demnă pentru ea. Ai jucat un tenis minunat, negreşit, şi meriţi să fii campioană. Voi păstra, chiar şi-aşa, amintiri frumoase de la Roma. Am renunţat la turneul de la Strasbourg, dar vreau să ne revedem la Roland Garros. Am mai puţin de o săptămână la dispoziţie, dar eu şi echipa mea putem rezolva problemele împreună. Vă mulţumesc tutuor pentru sprijin” a scris Karolina Pliskova pe Facebook.

Victoria în faţa Karolinei Pliskova o păstrează pe Halep pe locul 2 în clasamentul WTA, dar o apropie şi mai mult de Ashleigh Barty.  Simona are 7255 de puncte, iar Barty are 8717 puncte. Campioana noastră poate reveni însă pe primul loc în lume, dacă se va impune la Roland Garros, turneu care va începe săptămâna viitoare. Ea ar primi încă 2000 de puncte şi ar urma pe prima poziţie în ierarhie.

Afla mai multe despre: karolina pliskova 

viewscnt
Articole similare