Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karolina Pliskova şi-a aflat pedeapsa după ce a izbit racheta de scaunul arbitrului

Karolina Pliskova şi-a aflat pedeapsa după ce a izbit racheta de scaunul arbitrului

Tenis

Comentarii

Karolina Pliskova şi-a aflat sancţiunea dictată de către WTA în urma gravului incident produs în turneul de la Roma, la finalul meciului pierdut în faţa grecoaicei Maria Sakkari

Cehoaica şi-a pierdut minţile, după o mare greşeală comisă de arbitra jocului, care a dus şi la un rezultat defavorabil. A lovit cu racheta în scaunul arbitrei, găurindu-l. 

Gestul în sine a fost unul de necrezut, ţinând că nu existau antecedente din partea Pliskovei în comportamentul ei la turnee, dar foarte multă lume i-a luat apărarea, socotind că arbitra a greşit, la rândul ei, grav, refuzând să verifice urma loviturii pe zgură.

Jucătoarea cehă s-a temut că s-ar putea ajunge la o sancţiune deosebit de dură, care ar fi putut însemna chiar excluderea la Openul francez de la Roland Garros. În cele din urmă, probabil şi pentru faptul că s-a văzut pe reluări foarte clar faptul că mingea Karolinei fusese total în teren şi nu out, cum a fost decizia arbitrilor, WTA s-a rezumat la o amendă consistentă.

Informaţia privind amenda primită de cehoaică a difuzat-o chiar logodnicul şi totodată managerul său, Michal Hrdlicka, pe contul de Twitter: Karolina a fost amendată de WTA şi a acceptat această sancţiune. Ea a decis, de asemenea, să doneze aceeaşi sumă în scopuri caritabile. Este vorba despre o sumă formată din patru cifre”.

Afla mai multe despre: pliskova 

viewscnt
Articole similare