Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Katsikas dezvăluie motivul pentru care a rămas la Dinamo şi planurile pentru sezonul următor

Katsikas dezvăluie motivul pentru care a rămas la Dinamo şi planurile pentru sezonul următor

Dinamo București

Comentarii

Giorgos Katsikas (28 de ani) şi-a prelungit în această vară contractul cu Dinamo, valabil până la finalul sezonului 2018-2019.

Aflat la prezentarea echipamentului lui Dinamo pentru sezonul următor, grecul a dezvăluit şi motivele pentru care şi-a prelungit pentru încă un an contractul cu gruparea din "Ştefan cel Mare": "Mi-a plăcut aici, îmi place Dinamo, îmi place întreaga atmosferă, iar astea au fost motivele care m-au făcut să rămân aici".

Dinamo are un început greu de campionat, în primele şapte etape "câinii" au meciuri cu FCSB (etapa a II-a), Viitorul (etapa a IV-a), CFR Cluj (etapa a V-a) şi Craiova (etapa a VII-a), dar fundaşul cu 27 de apariţii în sezonul trecut de Liga 1 este convins că echipa se poate califica în play-off. "După cum vedeţi este o echipă nouă, cu jucători cu experienţă, dar şi cu tineri. Iar eu cred că această combinaţie e suficient de bună măcar pentru o calificare în play-off. Avem meciuri foarte importante, în primele 6-7 etape jucăm cu echipe puternice, dar haideţi să le luăm pe rând, începând cu cel de duminică".

Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1, duminică, de la 21:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari, în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamokatsikas 

viewscnt
Articole similare