Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kayserispor, echipa lui Şumudică, ameninţă că nu se va prezenta la meciul cu Beşiktaş

Kayserispor, echipa lui Şumudică, ameninţă că nu se va prezenta la meciul cu Beşiktaş
Comentarii

Kayserispor i-a solicitat Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) să stabilească astăzi ziua şi ora meciului cu Beşiktaş, partidă în privinţa căreia există incertitudini din cauza programării pentru joi a semifinalei de Cupă dintre Fenerbahce şi echipa lui Şenol Guneş.

În mod normal, partida Beşiktaş – Kayserispor, din etapa cu numărul 32 a campionatului Turciei, este programată duminică, la ora 16:00, însă federaţia a anunţat că meciul de campionat al echipei care va fi învinsă în semifinalele Cupei va fi amânat pentru luni, la ora 20:00.

Teoretic, a doua finalistă a Cupei Turciei se va stabili joi, când se va relua manşa secundă a semifinalei dintre Fenerbahce şi Beşiktaş, de la ora locală 20:30, joc suspendat la 19 aprilie din cauza incidentelor. Beşiktaş a anunţat însă că nu se va prezenta la meci, astfel că probabil federaţia va trebui să ia o decizie în privinţa partidei respective, ceea ce nu se va întâmpla imediat.

Astfel, Kayserispor, care a făcut deja rezervările pentru avion şi cazare în data de 5 mai, pentru programarea meciului în 6 mai, se plânge că, dacă partida se va disputa la 7 mai, există chiar posibilitatea să nu se poată prezenta.

“Dacă programul se va schimba, în funcţie de rezultatul semifinalei Cupei Turciei, echipa din Kayseri va trebui să schimbe toate rezervările din 5 mai pentru 6 mai şi, pe lângă faptul că va avea pierderi financiare, este posibil şi să nu se poată prezenta la meci din cauza numărului insuficient de locuri în avion pentru deplasarea la Istanbul a întregii delegaţii. În plus, o eventuală schimbare a programului meciului va afecta pregătirile şi moralul echipei”, menţionează Kayserispor într-o adresă trimisă federaţiei turce.

Afla mai multe despre: sumudicabesiktasistanbulfenerbahcekayserispor 

viewscnt
Articole similare