Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kehinde Fatai se apără după ce a fost acuzat că ar fi mai în vârstă decât susţine! ”Nu poţi să mă distrugi. Eu ştiu cine sunt”

Kehinde Fatai se apără după ce a fost acuzat că ar fi mai în vârstă decât susţine! ”Nu poţi să mă distrugi. Eu ştiu cine sunt”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid şi FC Naţional, a vorbit despre Kehinde Fatai şi a lăsat de înţeles că jucătorul şi-ar ascunde vârsta reală!

Kehinde Fatai se apără după ce a fost acuzat că ar fi mai în vârstă decât susţine! ”Nu poţi să mă distrugi. Eu ştiu cine sunt”

Gheorghe Butoi l-a avut pe Fatai la echipa a doua a Farului fix când acesta a ajuns în România.

Antrenorul îl acuză, acum, pe fotbalistul african că şi-ar fi falsificat paşaportul şi, de fapt, ar fi cu patru ani mai în vârstă decât susţine!

Butoi a povestit şi întâmplarea de unde a pornit toată povestea.

Fatai a aflat de cele spuse de Butoi şi a anunţat că îl va da în judecată!

”Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Eu ştiu cine sunt! De când am venit în ţara asta, mi-am văzut de treaba mea. Antrenorul care a vorbit, cu tot respectul, el era antrenorul echipei a doua de la Farul atunci, Ion Marin era antrenorul meu şi m-a trimis să joc acolo.

Jucam foarte bine, eram cel mai bun şi de aceea a zis că sunt mai mare. Dar sunt lucruri din 2008 pe care le spune despre mine şi nu sunt adevărate. În primul rând, nu poţi să părăseşti ţara dacă nu ai 18 ani. Eu nu aveam 18 ani când am plecat din ţara mea cu ajutorul lui Ion Marin, care a făcut actele să mă ia ca tată.

Acum uite ce vorbeşte omul acesta. O să-l dau în judecată, să aducă dovezi. Nu poţi să mă distrugi, să-mi termini numele”, a spus Kehinde Fatai.

  • 159 de meciuri, 43 de goluri şi 14 assist-uri a strâns Kehinde Fatai în Liga 1.

Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş, a sărit în apărarea lui Fatai.

”Nici mie nu mi se pare normal ca un antrenor, nici nu ştiu unde e acum, să facă afirmaţiile astea despre Fatai, după atâta timp. El nu e un copil să se pună problema că are o vârsta sau alta.

El a jucat la echipe importante din Europa şi probabil că toată lumea l-a verificat şi nu pot trece astfel de lucruri. E de foarte mult timp în România, îl cunoaşte toată lumea, jucător de valoare”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Crescut la juniorii Farului din 2007, Fatai a mai jucat la Astra, Brugge, Sparta Praga, UFA, Dinamo Minsk, iar din octombrie este la FC Argeş, club pentru care a jucat 3 partide.

Ce a spus Gheorghe Butoi:

”Eu aveam grupa copiilor născuţi în 1990. Dar cred că el era mai mare. I-au găsit nişte colegi un carnet de membru sau ceva aşa. Parcă era născut în 1986. Aşa i-au găsit colegii, un carnet în care scria că e născut în 1986.  Nu ştiu dacă o fi adevărat...

L-am văzut cu FCSB. De când a revenit, nu mai e cum era înainte. Poate după suspendarea avută, nu s-a antrenat...”, a spus Butoiu la GSP LIVE.

Afla mai multe despre: fc argeskehinde fatai 

viewscnt
Articole similare