Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kelly Kay a încercat să pătrundă pe teren în timpul Super Bowl 2020. Suma fabuloasă încasată de contul de Youtube pe care-l promovează

Kelly Kay a încercat să pătrundă pe teren în timpul Super Bowl 2020. Suma fabuloasă încasată de contul de Youtube pe care-l promoveazăgalerie foto

Diverse

Comentarii

GOALĂ şi AGRESATĂ la TV! IMAGINI IREALE: a trăit şocul vieţii, milioane de oameni au privit

Modelul Kelly Kay a încercat să pătrundă pe teren în timpul finalei Super Bowl, dar femeia a fost oprită de forţele de ordine din Hard Rock Stadium, Miami.

După ce Kinsey Wolanski a reuşit să pătrundă pe teren în timpul finalei Champions League din 2019, multe alte tinere au încercat să devină faimoase intrând îmbrăcate sumar în timpul unor evenimente importante. 

De această dată a fost rândul lui Kelly Kay, care a eşuat. Tânăra a fost prinsă de forţele de ordine după doar câţiva metri de la intrarea pe teren, în timp ce încerca să se dezbrace. Totuşi, femeia a sfârşit prin a fi doborătă şi bruscată în drumul către ieşirea din stadion.

Încasări uriaşe după incident

Deşi mişcarea nu i-a reuşit în totalitate, Kelly Kay a reuşit să obţină câştiguri de 6 milioane de dolari canalului de Youtube pe care-l promovează, conform presei din SUA: ”Faceţi ce vreţi, când vreţi, viaţa este prea scurtă pentru regrete! Mulţumesc NFL pentru că m-a primit”, a susţinut Kelly Kay, care a primit o amendă de 1.000 de dolari. 

GALERIE FOTO CU Kelly Kay

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl

Kansas City Chiefs şi talentatul său quarterback Patrick Mahomes au câştigat cea de-a 54-a ediţie a Super Bowl-ului, mare finală din NFL, învingând cu scorul de 31-20 echipa San Francisco 49ers, duminică seara, pe Hard Rock Stadium din Miami, în faţa a 76.000 de spectatori.

Gruparea din Missouri îşi trece astfel în palmares al doilea titlu de campioană a NFL, la 50 de ani de la primul său succes, după o revenire spectaculoasă în finalul jocului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kelly kaysuper bowl 

viewscnt
Articole similare