Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kelly Klein s-a temut pentru cariera sa în wrestling după ce a fost abuzată la 18 ani de un luptător celebru: "Am simţit că nu sunt susţinută"

Kelly Klein s-a temut pentru cariera sa în wrestling după ce a fost abuzată la 18 ani de un luptător celebru: "Am simţit că nu sunt susţinută"galerie foto

WWE

Comentarii

Un episod "murdar" din sport a fost dezvăluit de celebra luptătoare din wrestling, Kelly Klein (34 de ani), după ani de zile în care s-a temut pentru cariera sa.

Wrestlingul, un sport în care televiziunile "pompează" sume importante de bani, este zguduit de un nou scandal. Multipla campioană din wrestling, Kelly Klein, susţine că a fost violată la vârsta de 18 ani, la începutul carierei sale, dar la acel moment nu a avut curajul să dezvăluie acel episod, întrucât se temea că a sa carieră va fi afectată. 

Totul din cauză că presupusul bărbat ar fi fost un wrestler celebru, care i-ar fi putut pune în pericol viitorul: "Am simţit că nu sunt susţinută şi că nu am suficiente dovezi. Am crezut că a mea carieră se va termina înainte de a începe", a scris celebra luptătoare pe contul personal de Twitter. 

GALERIE FOTO CU KELLY KLEIN

Kelly Klein susţine că a ales să facă această dezvăluire, întrucât vrea să atragă atenţia asupra violenţei la care sunt supuse femeile zilnic: "Deşi aţi crede că nu aveţi la cine apela, să ştiţi că aveţi! Şi suntem multe. #SpeakingOut. 

Întrucât fapta a avut loc în urmă cu 16 ani, nu cred că e opţiune să mai apelez la poliţie (n.r. - afirmaţie făcută după ce un urmăritor a dorit să depună o plângere la poliţie). Chiar dacă nu i-am făcut cunoscut numele celui care l-a violat, asta nu înseamnă că fapta nu s-a petrecut", a mai susţinut celebra luptătoare.

Kelly Klein, care în prezent e liberă de contract, şi-a făcut debutul în Ring of Honor din wrestling în 2015. 

GALERIE FOTO CU KELLY KLEIN

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kelly klein 

viewscnt
Articole similare