Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kenny Dalglish a scăpat de coronavirus. Legenda lui Liverpool a părăsit spitalul

Kenny Dalglish a scăpat de coronavirus. Legenda lui Liverpool a părăsit spitalul

Liverpool

Comentarii

Kenny Dalglish, fostul jucător şi antrenor al celor de la Liverpool, în vârstă de 69 ani, a fost externat din spitalul în care a fost diagnosticat pozitiv la Covid-19, informează AFP.

Dalglish s-a internat miercuri pentru a-şi trata o infecţie, însă medicii au descoperit cu această ocazie că este purtător asimptomatic al noului coronavirus.

Scoţianul este o adevărată legendă a lui Liverpool, cu care a cucerit de trei ori Cupa Campionilor Europeni (1978, 1981, 1984), precum şi şase titluri de campion al Angliei.

El a ţinut să aducă un omagiu personalului sanitar britanic, pentru munca depusă în această perioadă.

"Avem cu toţii multă şansă să îi avem. Oamenii ar putea crede că eu am beneficiat de mai multă atenţie datorită numelui meu, însă toţi pacienţii National Health Service primesc cea mai mare atenţie", a declarat Dalglish pentru Sunday Post.

Autorul a 172 de goluri în 515 meciuri disputate alături de "cormorani", Kenny Dalglish a devenit ulterior antrenorul lui Liverpool, trăind de pe banca tehnică tragedia de pe stadionul Hillsborough, unde 96 de suporteri şi-au pierdut viaţa în urma unei enorme busculade, pe 15 aprilie 1989.

Afla mai multe despre: dalglish 

viewscnt
Articole similare