Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kenyanul Aboud Omar a fost dat afară de la Slavia Sofia pentru că şi-a insultat antrenorul şi colegii

Kenyanul Aboud Omar a fost dat afară de la Slavia Sofia pentru că şi-a insultat antrenorul şi colegii
Comentarii

Fotbalistul Kenyan Aboud Omar a fost dat afară de la gruparea Slavia Sofia, joi, pentru că în ultima perioadă i-a insultat pe membrii stafului tehnic şi pe colegii săi, a anunţat clubul bulgar.

“De câteva luni, comportamentul kenyanului Omar Aboud s-a schimbat radical şi a atras dezaprobarea conducerii clubului, a stafului tehnic şi a întregii echipe. Aparent fără motiv, jucătorul a devenit nepoliticos şi arogant. A învăţat cele mai vulgare expresii în limba bulgară şi a început să se adreseze colegilor săi, fără excepţie, folosind frazele respective.

A început să injure totul legat de viaţa în ţara noastră şi nu a ascuns faptul că nu îi place Bulgaria”, se arată într-un comunicat al Slaviei Sofia, semnat de preşedintele Ventseslav Stefanov.

Stefanov a precizat că Aboud Omar a întârziat de multe ori după deplasările sale în Kenya şi a lipsit de la antrenamente. În plus, de câteva ori s-a retras de la acţiuni ale echipei simulând accidentări grave.

Aboud Omar, în vârstă de 25 de ani, era legitimat la Slavia din 2016. El a fost selecţionat de 36 de ori în naţionala Kenyei.

Afla mai multe despre: aboud omarslavia sofia,  

viewscnt
Articole similare