Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kenyanul Kipruto, campion mondial şi olimpic la 3000 m obstacole, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Riscă 20 de ani de închisoare

Kenyanul Kipruto, campion mondial şi olimpic la 3000 m obstacole, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Riscă 20 de ani de închisoare

Atletism

Comentarii

Conseslus Kipruto, campion mondial în proba de 3000 m obstacole, trece prin momente dificile

Atletul kenyan Conseslus Kipruto, campion mondial în proba de 3000 m obstacole, este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 15 ani şi a fost eliberat pe cauţiune, luni, după ce a pledat nevinovat.

Potrivit L'Equipe, Kipruto a fost inculpat în virtutea legii kenyene împotriva "pângăririi" - adică raporturi sexuale cu o minoră de până în 18 ani.

Dacă este găsit vinovat, Kipruto riscă 20 de ani de închisoare.

Kipruto este acuzat că a avut relaţii sexuale cu tânăra de 15 ani la 20 şi 21 octombrie. El a fost reţinut în 11 noiembrie.

Kipruto a fost şi el infestat cu noul coronavirus

Sportivul în vârstă de 25 de ani, campion olimpic în 2016, a descoperit că are coronavirus în august, în urma unui test obligatoriu prealabil competiţiei, făcut vineri, la Eldoret.

“Din nefericire, rezultatul a fost pozitiv, astfel că nu pot face parte din echipă. Este foarte dezamăgitor să nu pot participa, după ce m-am atrenat atât de mult în această perioadă”, a declarat el pentru AFP, la acea vreme.

Afla mai multe despre: kipruto 

viewscnt
Articole similare