Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kepa a ajuns rezervă la Chelsea şi e aşteptat în alt campionat de top. Unde poate ajunge cel mai scump portar din lume

Kepa a ajuns rezervă la Chelsea şi e aşteptat în alt campionat de top. Unde poate ajunge cel mai scump portar din lume

Chelsea

Comentarii

Kepa (27 de ani), cel mai scump portar din lume, o poate părăsi pe Chelsea în perioada următoare de mercato după ce a ajuns rezervă pe Stamford Bridge.

Kepa a ajuns rezervă la Chelsea şi e aşteptat în Serie A. Portarul, în dizgraţia lui Tuchel

Chelsea a plătit, în 2018, 80 de milioane de euro pentru transferul lui Kepa de la Atheltic Bilbao, dar portarul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. După evoluţii ezitante, Chelsea l-a adus pe Edouard Mendy de la Rennes, astfel că bascul a luat loc pe banca de rezerve.

Situaţie care nu-i convine jucătorului, dar nici lui Chelsea, care doreşte să-şi recupereze o parte din investiţie. Corriere dello Sport scrie că situaţia lui Kepa atrage interes din Serie A. Sursa citată notează faptul că Lazio vrea să-l convingă pe Kepa să semneze pe Olimpico, unde să fie înlocuitorul lui Pepe Reina.

Suma de transfer ar putea reprezenta un impediment, având în vedere cele 80 de milioane de euro plătite de Chelsea, care nu va cere acum puţin pe Kepa. Astfel, Corriere dello Sport scrie că varianta ideală este un împrumut până la finalul sezonului, în care Lazio să-i acopere o parte din salariul de şapte milioane de euro pe sezon.

Kepa a apărat în doar 271 de minute din patru partide în acest sezon la Chelsea, în care a luat două goluri. Per total, Kepa a strâns 113 partide pentru "albaştri", iar în 41 din ele a reuşit să nu ia gol.

  • 13 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kepa Arrizabalaga în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kepachelsealaziotransfer 

viewscnt
Articole similare