Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru a reuşit golul 100 pentru Ludogoreţ: "Îmi place să-mi ţin de unul singur contabilitatea, să văd tot felul de cifre şi detalii"

Keşeru a reuşit golul 100 pentru Ludogoreţ: "Îmi place să-mi ţin de unul singur contabilitatea, să văd tot felul de cifre şi detalii"

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a deschis scorul în meciul pe care Ludogoreţ l-a disputat pe terenul celor de la Levski, câştiga cu 2-0. Moţi, Grigore, Adi Popa şi Keşeru au fost titulari la Ludogoreţ în meciul cu Levski, din campionat.

La gazde, Buş n-a putut evolua din cauza unei accidentări. A fost reuşita cu numărul 100 pentru atacantul român la formaţia bulgară. 
 
"Mă simt împlinit, sunt fericit. Am bifat o nouă bornă importantă în carieră, de care sunt mândru. Când marchezi o sută de goluri pentru o singură echipă e ceva notabil. Ştiţi bine că sunt mereu atent la cifre, la statistică, mă motivează chestia asta. Aşa reuşesc să ating anumite obiective. Îmi place să-mi ţin de unul singur contabilitatea, să văd tot felul de cifre şi detalii. 
 
Am o sută de goluri la Ludogoreţ şi 228 în întreaga carieră! Am calculat aici toate golurile pe care le-am marcat începând din Liga a 2-a, atunci când jucam pentru Oradea. Am pus toate meciurile din campionat, Cupe, Supercupe, plus reuşitele din cupele europene!", a explicat Claudiu.
 

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare