Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru, mândru de jocul echipei în ciuda rezultatului negativ cu Germania: ”Chiar dacă am pierdut astăzi, s-a văzut o faţă interesantă a echipei noastre”. Ce răspunde criticilor

Keşeru, mândru de jocul echipei în ciuda rezultatului negativ cu Germania: ”Chiar dacă am pierdut astăzi, s-a văzut o faţă interesantă a echipei noastre”. Ce răspunde criticilor

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă acasă de Germania, cu scorul de 0-1, în calificările la Campionatul Mondial. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gnabry în minutul 16, într-o partidă în care cel mai remarcat jucător român a fost portarul, Niţă.

Keşeru a fost titular în partida împotriva Germaniei, dar nu a avut şansa să influenţeze jocul destul. Acesta a avut o singură ocazie, un şut trimis peste poarta lui Neuer şi a fost înlocuit de Puşcaş după o oră de joc. În urma meciului, jucătorul lui Ludogorets a discutat despre planul de joc al selecţionatei noastre şi prestaţia sa.

Atacantul a explicat că Rădoi doreşte să joace un fotbal atractiv şi că speră că, în ciuda rezultatului, fanii au fost mulţumiţi de cele văzute. În plus, acesta a dezvăluit că este obişnuit cu criticile la adresa sa, dar că va da în continuare totul pentru echipa naţională.

Keşeru, mândru de jocul echipei în ciuda rezultatului negativ cu Germania

”Vom analiza acest meci, dar cum a spus şi Mirel Rădoi de atâtea ori, noi abordăm fiecare meci la victorie. Încercăm să ne impunem, să atacăm, să arătăm o imagine seducătoare a României. Chiar dacă am pierdut astăzi, s-a văzut o faţă interesantă a echipei noastre. Cred că nu a fost un meci în care să nu fiu criticat la echipa naţională.

Există mai mulţi parametri în cadrul jocului meu, iar eu încerc să-i respect. Nu mă deranjează criticile, eu la fiecare meci dau absolut tot ce am din punct de vedere fizic, tehnic, tactic, mental. Dacă nu e suficient pentru unii, mai departe nu pot să răspund eu. Sentimentul la nivelul gazonului a fost că nu suntem departe.

Se simţea că dacă accelerau erau foarte periculoşi, dar nu am fost departe. Acolo e regretul că ne-a lipsit ceva pentru un rezultat bun. În momentul acesta sunt convins că putem termina pe acel loc.

Nu înseamnă că dacă am pierdut acum cu 1-0 sau dacă a fost un minut în care am luat două goluri cu Macedonia de Nord, gata, s-a instalat panica. Avem un drum şi avem încredere. Neuer e impunător, îşi face simţită prezenţa, din păcate nu am reuşit să-l întrebuinţăm prea mult”, a spus Keşeru în urma partidei cu Germania.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăclaudiu keşeruromânia germaniacalificări mondial 

viewscnt
Articole similare