Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru, pedepsit de Becali! Declaraţiile date după egalul cu FCU Craiova i-au fost fatale | FOTO

Keşeru, pedepsit de Becali! Declaraţiile date după egalul cu FCU Craiova i-au fost fatale | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Cladiu Keşeru (34 de ani) a fost pedepsit la FCSB după declaraţiile pe care le-a dat după egalul cu FCU Craiova, 1-1 pe Arena Naţională.

Keşeru, pedepsit de Becali! Declaraţiile date după egalul cu FCU Craiova i-au fost fatale

Gigi Becali l-a pedepsit pe Claudiu Keşeru după declaraţiile date de atacant la finalul meciului cu FCU Craiova (1-1, pe Arena Naţională), când a spus că nu îi convine situaţia în care se află şi că a digerat cu greu declaraţiile date de patron, care a anunţat în mai multe rânduri când vrea să scape de el.

Ca atare, Becali i-a transmis la TV "să vedem dacă va mai avea ocazia să dea gol", asta după ce Keşeru a salvat un punct pentru FCSB în prelungirile partidei cu FCU Craiova. Iar acum a venit pedeapsa. Claudiu Keşeru nu se află în lotul FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni.

"Aş avea multe de spus dar prefer să tac căci tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, cred că lumea din exterior fiecare are opinia lui, eu îmi văd de treaba mea sunt un jucător profesionist asumat care ştia la ce se înhamă şi îmi voi duce la bun sfârşit contractul cu entuziasm pentru că asta m-a caracterizat în permanenţă. Am trecut prin mai multe stări citind toate declaraţiile dar cred că toata lumea îl ştie pe nea Gigi. Am multe de spus, poate le voi spune toate la plecare sau direct în privat", a spus Keşeru după meciul cu oltenii.

Becali s-a supărat!

Răspunsul lui Gigi Becali, după declaraţiile date de Keşeru, nu a întărziat să apară.  „Nu am auzit ce a spus Keşeru. Ce să dezvăluie? Că nu l-am bătut, că l-am jignit? Nu-mi aduc aminte să-l fi înjurat, nu cred că i-am furat ceva. L-am sunat ca să-l întreb. I-am zis că i-am dat banii şi înainte la semnătură.

Vrea să joace obligatoriu la FCSB? Nu înţeleg eu ce vrea el. Sau că se duce el şi ia mingea când vrea să bată Popescu. Se duce şi fură mingea. Bate cu stângul, de pe partea stângă. Vezi-ţi de treaba ta!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalikeserupedeapsafoto 

viewscnt
Articole similare