Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin de Bruyne, destăinuri din vestiarul lui City. Cine dansează cel mai bine, ce jucător se îmbracă cel mai prost şi cine e cel mai dur

Kevin de Bruyne, destăinuri din vestiarul lui City. Cine dansează cel mai bine, ce jucător se îmbracă cel mai prost şi cine e cel mai dur

Manchester City

Comentarii

Kevin de Bruyne a oferit un interviu distractiv, pentru Sky Sports. Starul belgian a dezvăluit care dintre coechipierii săi se îmbracă cel mai prost, care dintre ei este cel mai glumeţ şi mai ales, care i se pare cel mai bun.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume în acest moment, perla lui Guardiola de la Manchester City s-a destăinut pentru Sky Sports. Iată cele mai interesante răspunsuri:

Cel mai bun jucător de la City: ”Aş spune David Silva. Joacă extraordinar de mulţi ani şi asta e foarte complicat. În ciuda problemelor pe care le-a avut, David şi-a menţinut nivelul ridicat şi ne-a demonstrat nouă, coechipierilor săi, că este un tip fenomenal”

Cel mai glumeţ dintre coechipieri: ”Benjamin Mendy. Mai ales pe reţelele de socializare. În viaţa de zi cu zi este mai liniştit, dar pe reţelele de socializare se transformă. E amuzant, ar trebui să primească un premiu”

Cel care se îmbracă cel mai prost: ”N-am absolut niciun dubiu: Bernardo Silva :) Are 24 de ani şi se îmbracă precum un tip în vârstă. Are nişte pantofi albi...noi îi spunem mereu în vestiar să-şi cumpere alţii că acum are bani”

Cel mai dur din vestiar: ”Aş avea de ales între Kompany şi Delph. Vincent este o bestie, iar Fabian face box. O luptă între ei? Aş paria pe Kompany, mai ales dacă îl lasă să-şi folosească şi capul”

Cine alearga cel mai repede: ”Pe o distanţă de 30 de metri, pentru acceleraţia pe care o are, aş spune că Sterling. Pe o distanţă de 60 de metri, Kyle Walker. Iar pe o distanţă de 100 de metri, cred că Leroy Sane”

Cine cântă cel mai prost: ”Nu vă recomand să-l ascultaţi pe Zinchenko. Cântă mereu şi mereu o face prost. Nu ţi-aş dori să fi lângă el când o face”

Cine dansează cel mai bine: ”Cu siguranţă Raheem Sterling. Are sânge jamaican :) Chiar dacă spune eu că şi Stones îi poate face concurenţă. Eu sunt un dezastru...”

Afla mai multe despre: kevin de bruynemanchester city 

viewscnt
Articole similare