Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin De Bruyne, în urma înfrângerii cu Italia: ”Am luptat până la capăt. Vom încerca din nou la Campionatul Mondial”

Kevin De Bruyne, în urma înfrângerii cu Italia: ”Am luptat până la capăt. Vom încerca din nou la Campionatul Mondial”

EURO 2020

Comentarii

Mijlocaşul Kevin De Bruyne a declarat, vineri seară, că jucătorii Belgiei au dat totul la meciul cu Italia, chiar dacă au fost eliminaţi în sferturile Euro 2020.

Belgia a fost eliminată de Italia de la Euro 2020, în faza sferturilor. Băieţii lui Roberto Mancini au fost echipa mai bună şi au obţinut o victorie meritată. În urma partidei, starul Belgiei, Kevin De Bruyne, a apărat jocul slab făcut de naţionala sa.

Kevin De Bruyne, în urma înfrângerii cu Italia

"Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să fim lucizi: ştiam că va fi greu, au fost multe lucruri împotriva noastră. Accidentarea lui Eden (n.r. Hazard), absenţa lui Timothy (n.r. Castagne) . Eu nu am fost 100 la sută. Am luptat...toţi am luptat până la capăt.

În prima repriză, Italia a fost mai bună, apoi am avut ocazii de a face 2-2. Oamenii vor fi dezamăgiţi, ne vor critica, dar cred că suporterii au văzut că am dat totul. Vom încerca din nou data viitoare, la Campionatul Mondial din Qatar", a declarat De Bruyne.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în semifinale Euro-2020, după ce a învins, vineri, la Munchen, cu scorul de 2-1, selecţionata Belgiei, în sferturile competiţiei. Pentru Italia au marcat Barella, în minutul 31 şi Insigne, în minutul 44. Golul belgienilor a fost înscris de Lukaku, în minutul 45+2, din penalty.

Afla mai multe despre: euro 2020kevin de bruynebelgia italia 

viewscnt
Articole similare