Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin De Bruyne s-a accidentat şi poate rata meciul tur cu Real Madrid, din Liga Campionilor

Kevin De Bruyne s-a accidentat şi poate rata meciul tur cu Real Madrid, din Liga Campionilor

Premier League

Comentarii

”Creierul” celor de la Manchester City, belgianul Kevin De Bruyne (31 de ani), s-a accidentat şi nu a făcut deplasarea pentru meciul de campionat cu Fulham, din acest weekend.

Iniţial, s-a crezut că mijlocaşul a fost odihnit de către Pep Guardiola, însă tehnicianul spaniol a recunoscut că nu acesta a fost motivul pentru care Kevin a lipsit.

  • Manchester City s-a impus, duminică, pe terenul celor de la Fulham, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 34-a din Premier League.

Kevin De Bruyne s-a accidentat

Kevin De Bruyne are un sezon excepţional la Manchester City, cu 9 goluri şi 27 de pase decisive, în 42 de partide oficiale din acest sezon.

Dacă nu va fi recuperat pentru partida tur cu Real Madrid, din Spania, programată pe 9 mai, din semifinalele Ligii Campionilor, cu siguranţă va fi o pierdere uriaşă pentru Pep Guardiola.

Kevin De Bruyne nu a fost în echipă deoarece nu s-a simţit bine. Are o accidentare şi nu a putut călători. În cât timp se va recupera? Habar n-am”, a declarat Pep Guardiola, conform presei internaţionale.

Şi la Madrid sunt emoţii, în acest moment. David Alaba şi Luka Modric sunt incerţi înaintea partidei tur cu City, dar şi a finalei Cupei Spaniei, contra celor de la Osasuna, programată pe 6 mai.

  • Returul dintre Manchester City şi Real Madrid se va juca pe 17 mai, în Anglia. 
  • În cea de-a doua semifinală se întâlnesc AC Milan şi Inter Milano.

Afla mai multe despre: kevin de bruynereal madridmanchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare