Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin de Bruyne şi-a anunţat plecarea de la Manchester City, dacă gruparea engleză nu rămâne în Liga Campionilor: "Doi ani ar fi prea mult"

Kevin de Bruyne şi-a anunţat plecarea de la Manchester City, dacă gruparea engleză nu rămâne în Liga Campionilor: "Doi ani ar fi prea mult"

Manchester City

Comentarii

Mijlocaşul belgian Kevin de Bruyne (28 de ani) a anunţat că ia în calcul să plece de la Manchester City, dacă gruparea engleză nu va avea câştig de cauză la TAS împotriva suspendării din Champions League.

Suspendată două sezoane din Liga Campionilor din cauza nerespectării fair-play-ului financiar, Manchester City a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"Odată ce se va lua o decizie, voi face o analiză. Doi ani ar fi prea mult, dar dacă va fi doar un an, voi vedea. Aştept. Cei de la club ne-au transmis că fac apel şi că sunt 100% siguri că au dreptate. De aceea, aştept să văd ce se întâmplă. Am încredere în echipa mea", a declarat Kevin de Bruyne, pentru publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws, citat de BBC.

 

 

De Bruyne, de cinci ani la Manchester City

Manchester City l-a transferat pe Kevin De Bruyne de la VfL Wolfsburg în 2015, pentru 76 de milioane de euro. De atunci, belgianul a strâns 208 meciuri, a marcat de 50 de ori şi a livrat 86 de pase de gol. La City, De Bruyne a câştigat două titluri, o Cupă a Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei şi o Supercupă a Angliei. Belgianul mai are contract cu Manchester City până în 2023.

Afla mai multe despre: de bruyne 

viewscnt
Articole similare