Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keylor Navas a fugit în Costa Rica! Portarul lui PSG a plătit o sumă colosală ca să zboare în ţara natală

Keylor Navas a fugit în Costa Rica! Portarul lui PSG a plătit o sumă colosală ca să zboare în ţara natală
Comentarii

Keylor Navas a plecat din Franţa, în plină pandemie de coronavirus! Portarul de 33 de ani a închiriat un avion privat şi s-a întors în ţara natală, Costa Rica.

În Franţa sunt peste 37.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, astfel că jucătorii străini din Ligue 1 fac tot posibilul să plece în ţările natale. Este şi cazul lui Keylor Navas, care a închiriat un avion privat şi s-a întors în Costa Rica, împreună cu soţia şi cu cei trei copii. 

200.000 de dolari l-a costat pe portarul lui PSG zborul spre ţara natală. Navas şi familia sa sunt nevoiţi să stea 14 zile în carantină, pentru a nu risca să infecteze alte persoane în cazul în care aceştia ar avea deja virusul COVID-19. În Costa Rica situaţia nu este la fel de gravă ca în Franţa. Până acum, 295 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. 

Portarul de 33 de ani le-a transmis şi un mesaj oamenilor din ţara sa natală: ”Aşa cum ştim cu toţii, traversăm o perioadă destul de complicată la nivel mondial, din cauza virusului COVID-19 şi vreau să fac un apel către toţi cetăţenii din Costa Rica. Haideţi să ascultăm toate indicaţiile venite din partea autorităţilor şi să fim responsabili”.

Afla mai multe despre: keylor navaspsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare