Experiențe împreună.
You are here:

Keylor Navas a fugit în Costa Rica! Portarul lui PSG a plătit o sumă colosală ca să zboare în ţara natală

Keylor Navas a fugit în Costa Rica! Portarul lui PSG a plătit o sumă colosală ca să zboare în ţara natală
Comentarii

Keylor Navas a plecat din Franţa, în plină pandemie de coronavirus! Portarul de 33 de ani a închiriat un avion privat şi s-a întors în ţara natală, Costa Rica.

În Franţa sunt peste 37.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, astfel că jucătorii străini din Ligue 1 fac tot posibilul să plece în ţările natale. Este şi cazul lui Keylor Navas, care a închiriat un avion privat şi s-a întors în Costa Rica, împreună cu soţia şi cu cei trei copii. 

200.000 de dolari l-a costat pe portarul lui PSG zborul spre ţara natală. Navas şi familia sa sunt nevoiţi să stea 14 zile în carantină, pentru a nu risca să infecteze alte persoane în cazul în care aceştia ar avea deja virusul COVID-19. În Costa Rica situaţia nu este la fel de gravă ca în Franţa. Până acum, 295 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. 

Portarul de 33 de ani le-a transmis şi un mesaj oamenilor din ţara sa natală: ”Aşa cum ştim cu toţii, traversăm o perioadă destul de complicată la nivel mondial, din cauza virusului COVID-19 şi vreau să fac un apel către toţi cetăţenii din Costa Rica. Haideţi să ascultăm toate indicaţiile venite din partea autorităţilor şi să fim responsabili”.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe