Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keylor Navas şi-a găsit echipă! O echipă de top din fotbalul european îl vrea pe portarul lui Real Madrid

Keylor Navas şi-a găsit echipă! O echipă de top din fotbalul european îl vrea pe portarul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Sunt mai bine de două săptămâni de când Keylor Navas, 32 de ani, nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane pentru sezonul viitor. În ciuda vârstei, portarul costarican este la mare căutare, dar o echipă mai mult decât toate vrea să îl aducă pe triplul câştigător de UEFA Champions League.

Paris Saint-Germain a făcut din Keylor Navas ţinta principală pentru postul de portar, iar negocierile dintre cele două cluburi au început deja, potrivit Marca. Sunt şanse mari ca Navas să ajungă pe Parc des Princes, din moment ce fotbalistul mizează pe faptul că Real va accepta o sumă modică pentru el. În plus, PSG ar fi una dintre puţinele echipe care i-ar oferi portarului un salariu de cinci milioane de euro net, atât câştigă şi în acest moment pe Santiago Bernabeu. 

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, miercuri, că portarul italian Gianluigi Buffon nu va continua pe Parc des Princes şi în sezonul viitor. Buffon, în vârstă de 41 de ani, se desparte de PSG după doar un sezon, deşi exista o opţiune de a-şi prelungi înţelegerea cu francezii pe încă un an.

Navas joacă la Real Madrid din 2014, perioadă în care a câştigat trei trofee UEFA Champions League, dar şi campionatul în Spania, în sezonul 2016-2017. 12 milioane de euro este cota lui, potrivit transfermarkt. 

Afla mai multe despre: keylor navaspsgreal madrid transfer 

viewscnt
Articole similare