Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khabib Nurmagomedov, faţă în faţă cu cel mai dificil adversar: "Îi place sângele, este un adevărat luptător". A promis că îşi va face knockout următorul oponent

Khabib Nurmagomedov, faţă în faţă cu cel mai dificil adversar: "Îi place sângele, este un adevărat luptător". A promis că îşi va face knockout următorul oponent

Alte sporturi

Comentarii

Khabib Nurmagomedov, 32 de ani, este faţă în faţă cu cel mai dificil adversar de până acum. La finalul lunii octombrie, rusul îşi va apăra din nou titlul UFC împotriva lui Justin Gaethje.

Chiar dacă a fost închis în cuşcă cu Conor McGregor, Justin Gaethje este considerat a fi cel mai greu adversar al lui Khabib de până acum. Luptătorul născut în Dagestan este în continuare neînvins, dar lupta de la UFC 254, care va avea loc în Abu Dhabi vine şi în contextul în care este prima a lui Khabib după decesul tatălui şi totodată antrenorului său, Abdulmanap. 

Cu toate acestea, Nurmagomedov este încrezător în forţele sale, însă este, totodată, conştient şi de abilităţile lui Gaethje, care a câştigat titlul interimar la categoria lightweight după o luptă în care l-a surclasat pe Tony Ferguson. 

"Nu cred că va fi un meci de şah. Este doar un tip dur. Îi place să se lupte, îi place sângele, este un adevărat luptător. Dar când vine vorba de inteligenţă într-o luptă, cred că sunt mai inteligent decât el. 

O să îl fac să obosească. Acesta este obiectivul meu. Apoi, în runda a treia sau a patra voi încerca să îl fac knockout", a declarat rusul într-un interviu pentru RT Sport. 

Casele de pariuri îi dau dreptate lui Khabib. "Vulturul" este cotat cu prima şansă în lupta împotriva lui Justin Gaethje, care are o serie de patru lupte câştigate la rând. De altfel, americanul a suferit doar două înfrângeri în carieră. Împotriva lui Eddie Alvarez, fost campion în UFC şi a lui Dustin Poirier, cel care avea ulterior să câştige titlul interimar. 

Afla mai multe despre: khabib nurmagomedovjustin gaethjeufc 254 

viewscnt
Articole similare