Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khabib Nurmagomedov revine! "Ucigaşul" lui McGregor se bate din nou în UFC. Toate detalii luptei

Khabib Nurmagomedov revine! "Ucigaşul" lui McGregor se bate din nou în UFC. Toate detalii luptei

Alte sporturi

Comentarii

Este oficial! Khabib Nurmagomedov, campionul UFC la categoria uşoară, revine în cuşcă pentru prima dată după lupta împotriva lui Conor McGregor şi totodată după incidentul de la UFC 229.

Ultimate Fighting Championship a anunţat marţi lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Dustin Poirier pentru titlul Lightweight, care va avea loc pe 7 septembrie în Abu Dhabi. Rusul a fost suspendat nouă luni de zile după incidentele din finalul luptei cu Conor McGregor. 

"Vulturul" din Dagestan este în continuare neînvins în cariera sa de MMA. În vârstă de 30 de ani, are 27 de victorii la profesionişti, dintre care opt au venit prin knockout şi nouă prin tehnică de submission. În absenţa lui, oficialii companiei de arte marţiale mixte au decis să numească un campion interimar la această categorie. 

Campionul interimar a fost decis în urma luptei dintre Max Holloway, campion la categoria pană şi care a trebuit să urce în greutate, şi Dustin Poirier. După o luptă sângeroasă, Poirier a câştigat prin decizie şi practic şi dreptul de a îl înfrunta pe Khabib. Poirier, tot în vârstă de 30 de ani, are un recor de 25 de victorii şi cinci înfrângeri, dar ultima perioadă a fost prolifică pentru luptătorul din Lafayette, Louisiana. El are cinci victorii consecutive în urma unor lupte cu nume grele, precum Anthony Pettis, Justin Gaethje şi Eddie Alvarez. 

INCIDENTELE PENTRU CARE A FOST SUSPENDAT NURMAGOMEDOV

Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul mondial la categoria uşoară a UFC, învingându-l, pe 6 octombrie în Las Vegas, prin ştrangulare, în repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor. Partida a fost urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori.

Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia.

Afla mai multe despre: ufckhabib nurmagomedov 

viewscnt
Articole similare