Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khabib vs. McGregor, lupta anului în UFC. McGregor revine în cuşcă după 2 ani!

Khabib vs. McGregor, lupta anului în UFC. McGregor revine în cuşcă după 2 ani!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

(P) Conor McGregor se întoarce în UFC după aproape doi ani pentru a recupera centura la categoria uşoară de la rusul Khabib Nurmagomedov!

Betano oferă peste 40 de tipuri de pariuri pentru lupta anului, care va avea loc duminică dimineaţă, la 6:20, în Las Vegas!

„Cea mai mare luptă din istoria UFC”

Lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Conor McGregor a fost numită de preşedintele UFC drept „cea mai mare din istorie”. McGregor, primul luptător din UFC care a deţinut două centuri în acelaşi timp şi, apoi, a mers în ringul de box pentru a se bate cu Mayweather, revine în MMA pentru a înfrunta cel mai greu adversar din carieră. Irlandezului vrea înapoi titlul la categoria uşoară, după ce i-a fost retras din cauza inactivităţii. Actualul campion, Khabib, a câştigat centura în aprilie şi o va apăra prima dată în lupta de duminică. Rusul l-a provocat în repetate rânduri pe McGregor, după fiecare victorie, şi chiar l-a acuzat pe acesta că îl evită!

Lupta anului aduce şi prima misiune UFC pe Betano! Două pariuri soliste pot aduce un full bet de 200 de lei!

De la lupte cu urşi în copilărie, la campion în UFC

Khabib a fost antrenat în artele marţiale de tatăl său, un fost soldat, încă de la o vârstă fragedă. Drept urmare, atunci când a împlinit 9 ani, acesta a primit cadou un pui de urs pentru a se lupta cu el. Antrenamentul neconvenţional a funcţionat: Khabib a fost de două ori campion mondial la sambo, o disciplină rusească ce se aseamănă cu judo şi luptele greco-romane. Khabib şi-a terorizat adversarii şi în UFC, reuşind într-o luptă de 15 minute să îşi pună adversarul la podea de 21 de ori! „Vulturul rus” are 26 de meciuri în artele marţiale mixte şi le-a câştigat pe toate, iar în cele 10 confruntări din UFC nu a pierdut nici măcar o rundă!

Meciul dintre Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov are zeci de pariuri disponibile pe Betano! Poţi paria pe numărul de runde, de lovituri, de takedown-uri sau pe metoda victoriei. În plus, cotele pentru câştigătorul luptei au marjă 0%!

Nurmagomedov a primit, în final, un meci pentru centură în aprilie. Titlul rămas vacant după ce i-a fost retras lui McGregor a fost pus pe masă în New York, la lupta dintre Khabib şi americanul Al Iaquinta. Khabib a dominat de la început la sfârşit, devenind primul campion UFC din istoria Rusiei. Acum, va încerca să o apere în faţa lui McGregor, duminică dimineaţa, de la 6:20!

 

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare