Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kieran Trippier este suspendat pentru 10 săptămâni. Fudaşul englez de la Atletico Madrid a încălcat regulile de pariere

Kieran Trippier este suspendat pentru 10 săptămâni. Fudaşul englez de la Atletico Madrid a încălcat regulile de pariere
Comentarii

Kieran Trippier este suspendat 10 săptămâni pentru că a încălcat regulile cu privire de pariere cu privire la transfrul făcut de la Tottenham.

Kieran Trippier a primit o pedeapsă şi va sta 10 săptămâni pe bară

Kieran Trippier (30 de ani) a primit o pedeapsă destul de gravă pentru că a încălcat regulile de parirere privind transferul său la Atletico Madrid de la Tottenham din 2019. Fundaşul englez va sta 10 săptămâni pe bară şi va lispi de la 12 partide pentru Atletico Madrid. 

Conform regulamentului cu privire la pariuri, fotbaliştii nu au voie să parieze sau să ofere ponturi ori informaţii importante despre meciuri sau alte activităţi legate de fotbal care pot fi pariate, unei persoane ce poate face acest lucru pentru ei sau în locul lor.

Acuzaţiile pentru Trippier au venit în luna octombrie a anului 2019, atunci când Kieran a fost găsit vinovat pentru anumite pariuri plasate pe transferul la Atletico. Pentru asta fundaşul va sta pe bară 10 săptămâni şi va fi amendat cu 70.000 de lire. 

În toată această perioadă, Trippier va lispi 12 meciuri pentru Atletico Madrid, printre care cel din optimile de finală din Champions League, unde echipa condusă de Simeone se va întâlni cu Chelsea.

Kieran Trippier a fost adus pentru 22 de milioane de euro, iar acum este cotat la 20 milioane, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: kieran trippier atletico madrid tottenham 

viewscnt
Articole similare