Experiențe împreună.
You are here:

Kim Clijsters a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Kim Clijsters a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Tenis

Comentarii

Jucătoarea belgiană de Kim Clijsters, fost număr 1 mondial, a fost eliminată, marţi, de britanica Johanna Konta 6-3, 7-5, în primul tur al turneului de la Monterrey.

Clijsters a fost învinsă de Johanna Konta, cap de serie numărul 2 şi locul 16 mondial, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 25 de minute.

Acesta a fost al doilea meci al belgiencei de 36 de ani de la revenirea sa după şapte ani de absenţă. În februarie, ea a pierdut în primul tur la Dubai, în faţa ibericei Garbine Muguruza.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe