Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kim Clijsters a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Kim Clijsters a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Tenis

Comentarii

Jucătoarea belgiană de Kim Clijsters, fost număr 1 mondial, a fost eliminată, marţi, de britanica Johanna Konta 6-3, 7-5, în primul tur al turneului de la Monterrey.

Clijsters a fost învinsă de Johanna Konta, cap de serie numărul 2 şi locul 16 mondial, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 25 de minute.

Acesta a fost al doilea meci al belgiencei de 36 de ani de la revenirea sa după şapte ani de absenţă. În februarie, ea a pierdut în primul tur la Dubai, în faţa ibericei Garbine Muguruza.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

Afla mai multe despre: clijsterstenis 

viewscnt
Articole similare