Experiențe împreună.
You are here:

La 36 de ani, Kim Clijsters revine în circuitul WTA: ”Este o provocare”

La 36 de ani, Kim Clijsters revine în circuitul WTA: ”Este o provocare”

Tenis

Comentarii

Kim Clijsters, fost lider WTA, a anunţat că va reveni în circuit în 2020, după ce în ultimii ani a fost “mămică full time”.

Kim Antonie Lode Clijsters (36 de ani) are câştigate patru turnee de Mare Slem, în cariera sa: la Openul Australiei (2011) şi la US Open (2005, 2009, 2011). De asemenea, în total, belgianca a strâns 41 de titluri în proba de simplu, dar şi 11 titluri la dublu, unde cele mai importante au fost triumfurile de la Wimbledon şi Roland Garros, din 2003, când a făcut pereche cu nipona Ai Sugiyama. Clijsters a strâns peste 24 de milioane de dolari din tenis.

Nu simt că vreau să demonstrez ceva. Pentru mine este o provocare. Am prieteni care ar spune: Vreau să alerg maratonul de la New York înainte să împlinesc 50 de ani. În ceea ce mă priveşte, încă ador să joc tenis. Oricând sunt la un grand slam pentru competiţia legendelor, dacă mă întreabă cineva dacă vreau să jucăm împreună, sunt imediat de acord. Spun: Da, voi fi partenera ta de antrenament astăzi. Încă iubesc să joc tenis. Întrebarea este: sunt capabilă să ajung la nivelul la care aş vrea să fiu? Nu simt că trebuie să demonstrez ceva, dar vreau să-mi lansez o provocare şi să fiu puternică din nou. Acesta este maratonul meu”, a spus Clijsters pentru Podcast-ul WTA Insider.

Kim Clijsters, în vârstă de 36 de ani, a făcut anunţul revenirii şi pe reţelele de socializare.

viewscnt
Articole similare