Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kingsley Coman spre Barcelona! Xavi vrea să-l aducă pe Camp Nou pe omul care a decis finala UCL din 2019/2020

Kingsley Coman spre Barcelona! Xavi vrea să-l aducă pe Camp Nou pe omul care a decis finala UCL din 2019/2020

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ar intenţiona să-l transfere pe Kingsley Coman de la Bayern Munchen.


Francezul născut în 1996 este una dintre primele ţinte ale Barcelonei dacă echipa va fi preluată de Xavi Hernandez, anunţă Sport şi TV 3.

Fotbalistul îşi termină acordul cu Bayern Munchen în iunie 2023 şi a anunţat deja clubul că nu vrea să-şi prelungească în cele din urmă contractul cu bavarezii.

Cotat la 55 de milioane de euro, Coman ar putea ajunge la Barca pentru o sumă mai mică, ţinând cont de faptul că din vară, el ar mai avea doar un an de contract cu actuala campioană a Germaniei.

Kingsley Coman are 25 de ani şi a crescut la Paris Saint-Germain, club pentru care a evoluat până în 2014. S-a transferat la Juventus, unde a jucat timp de trei ani, iar la Bayern a ajuns în 2017, după ce fusese împrumutat timp de două sezoane în Bavaria. Internaţionalul francez cu 34 de selecţii în prima reprezentativă a marcat 41 de goluri în 208 meciuri pentru Bayern Munchen şi este campion al Franţei, al Italiei şi al Germaniei. Totodată, a cucerit UEFA Champions League, marcând chiar golul decisiv în finala cu fosta sa echipă, PSG.

Afla mai multe despre: kingsley coman 

viewscnt
Articole similare