Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, a ales să devină profesoară. Am aflat ce fel de cursuri va preda fiica reputatului antrenor

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, a ales să devină profesoară. Am aflat ce fel de cursuri va preda fiica reputatului antrenor

Diverse

Comentarii

Kira Hagi, devenită una dintre actriţele cunoscute ale tinerei generaţii, a anunţat , de curând, pe o cunoscută reţea de socializare de pe internet că, printre altele, a ales să devină profesoară de actorie cu acte-n regulă.

”Cu mult entuziasm mă pregătesc să inaugurez DallesGo Kids  şi să predau cursul de actorie dedicat copiilor cu vârste între 10-13 ani. E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri şi exerciţii care sunt sigură că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieţii lor. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aş fi băgat. Şi sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea şi invers”, este mesajul Kirei Hagi.

Intrând pe site-ul unde se pot face încrieri pentru acest curs am aflat că preţul pentru 12 săptămâni se ridică la 3.400-pentru modulul adulţi, în vreme ce elevii şi studenţii vor beneficia de o reducere. 

Programa cursului

Pe parcursul celor 12 săptămâni, cursantul va beneficia de un rol special gândit pentru el. Va trece prin toate etapele montării unei piese de teatru de la lucrul pe text la memorarea replicilor şi repetiţii. Cursul se va încheia fie cu o reprezentaţie în public pusă în scenă de cursanţi la Teatrul Act, fie cu un scurt film ce va putea fi vizionat online.

Afla mai multe despre: kira hagikira actrita 

viewscnt
Articole similare