Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klaus Iohannis va decora echipa naţională feminină de tenis de masă. A fost semnat decretul

Klaus Iohannis va decora echipa naţională feminină de tenis de masă. A fost semnat decretulgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 14 octombrie a.c., decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel şi a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta şi Szocs Bernadette Cynthia.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză-2019, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit:

• Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, domnului Filimon Viorel, antrenor;

• Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta şi Szocs Bernadette Cynthia.

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat, în septembrie, la Nantes, pentru a doua oară consecutiv titlul continental, câştigând finala cu Portugalia, scor 3-0.

Echipa feminină a României a fost formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

Pentru România este al cincilea titlu continental pe echipe la feminin, după cele obţinute în 1992, 2002, 2005 şi 2017.

Afla mai multe despre: tenis de masă,  

viewscnt
Articole similare