Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp a luat decizia finală în privinţa lui Karius. Ce se va întâmpla cu portarul care a gafat decisiv în finala Ligii Campionilor

Klopp a luat decizia finală în privinţa lui Karius. Ce se va întâmpla cu portarul  care a gafat decisiv în finala Ligii Campionilor

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp este sigur că greşelile făcute de portarul său, Loris Karius, în finala Champions League (pierdută de Liverpool cu 1-3 în faţa celor de la Real Madrid) sunt din cauza unei contuzii.

„Jocul lui Karius a fost influenţat de acea lovitură, sunt 100% sigur. Ce spune restul lumii nu mă interesează. Nu este o scuză ci o explicaţie!”

 Antrenorul cormoranilor a vorbit în premieră, pentru site-ul clubului, despre faptul că a fost sunat de legenda Germaniei, Franz Beckenbauer, după finala de la Kiev. El i-ar fi semnalat lui Klopp faptul că greşelile portarului pot fi din cauza unei contuzii.

La cinci zile după finala de coşmar, Karius a fost trimis în Statele Unite pentru investigaţii amănunţite, iar verdictul medicilor a fost clar: portarul a suferit o contuzie în timpul meciului

În debutul reprizei secunde, căpitanul Realului, Sergio Ramos, l-a lovit pe Karius cu cotul în tâmplă după ce a avut un duel în careu cu Virgil van Dijk. La doar câteva minute de la acel moment, portarul cormoranilor a repus balonul în joc fix în picioarele lui Benzema, care a deschis scorul.

După finală, mai mulţi suporteri s-au întrebat dacă Loris Karius va mai rămâne titular în poarta cormoranilor. Liverpool a încercat să-i transfere în această vară pe Alisson de la AS Roma şi pe Jan Oblak de la Atletico Madrid, însă fără succes. Cu Mignolet pe picior de plecare, Klopp îşi va pune speranţele în continuare în Karius şi îl încurajează: „Nu este chiar atât de important ce spune lumea!”

Parcursul lui Liverpool în noul sezon de Premier League îl puteţi urmări, din 11 august, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolpremier leagueloris karius 

viewscnt
Articole similare