Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp a pus ochii pe noua perlă a Spaniei. Transferul de 50 de milioane de euro la care Liverpool lucrează în secret

Klopp a pus ochii pe noua perlă a Spaniei. Transferul de 50 de milioane de euro la care Liverpool lucrează în secretgalerie foto

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool este interesată să-l transfere pe Carlos Soler de la Valencia.

Potrivit jurnalistului Pedro Parra, Liverpool îl monitorizează cu atenţie pe Carlos Soler, fotbalistul Valenciei şi internaţional spaniol.

Mijlocaşul aflat şi pe radarul altor echipei din Anglia, precum Arsenal, ar putea pleca pentru o sumă importantă care ar ajuta din plin Valencia, club aflat într-o situaţie financiară dificilă.

Liverpool pe urmele lui Carlos Soler de la Valencia

Informaţia confirmată şi de englezii de la Sun, vine care urmare a interesului lui FC Liverpool de a transfera un mijlocaş, inclusiv în perioada de iarnă.

În vârstă de 24 de ani, Carlos Soler este cotat la 40 de milioane de euro şi evoluează ca mijlocaş central. Ar putea pleca de la Valencia pentru o sumă apropiată de 50 de milioane de euro, scrie Pedro Parra.

Născut în Valencia şi crescut de gruparea de pe Mestalla, Carlos Soler  a debutat în 2016 la prima echipă şi în 2021 în naţionala mare a Spaniei, pentru care a marcat deja de două ori în primele trei apariţii.

Carlos Soler are 188 de meciuri la Valencia, până în prezent, şi a marcat un total de 26 de goluri. Este campion european de tineret în 2019 şi câştigător al Cupei Regelui Spaniei cu formaţia levantină. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Soler a lăsat o impresie excelentă alături de naţionala Spaniei care a cucerit medalia de argint. Liverpool îl monitorizează deja de şase luni şi s-ar putea prezenta cu o ofertă de transfer în perioada de mercato din iarnă.

Afla mai multe despre: liverpoolkloppcarlos soler 

viewscnt
Articole similare