Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp a renunţat! Liverpool a ieşit din cursa pentru transferul lui Jadon Sancho şi englezul poate ajunge la rivalele din Premier League

Klopp a renunţat! Liverpool a ieşit din cursa pentru transferul lui Jadon Sancho şi englezul poate ajunge la rivalele din Premier League
Comentarii

Liverpool s-a retras din cursa pentru transferul lui Jadon Sancho (20 de ani), wonderkidul Borussiei Dortmund. "Cormoranii" au considerat preţul cerut de formaţia din Germania mult prea mare pentru posibilităţile lor financiare.

Jadon Sancho e unul dintre puştii la mare căutare în lumea fotbalului din zilele noastre. Cu un sezon fantastic la Borussia Dortmund, englezul a atras multe priviri, în special din partea cluburilor din Premier League. În cursa pentru semnătura sa s-au înscris Manchester United, Liverpool şi Chelsea, dar "Cormoranii" au renunţat să mai încerce să ajungă la o înţelegere pentru aducerea lui Sancho, scrie Daily Star.

Cel mai probabil, preţul cerut de Borussia Dortmunt în schimbul fotbalistului său reprezintă motivul deciziei luate de şefii lui Liverpool. Conducătorii de pe Singal Iduna Park vor nu mai puţin de 150 de milioane în schimbul puştiului care a marcat de 17 ori şi a livrat 19 pase de gol în 35 de meciuri jucate în acest sezon la Dortmund.

Chelsea şi Manchester United îl vor în continuare!

Totuşi, chiar dacă Liverpool s-a retras din cursă, Jadon Sancho nu duce lipsă de oferte. Tot din Premier League. Chelsea şi Manchester United îl au în continuare pe listă pe Sancho. Şefii celor două echipe speră să poate ajunge la o înţelgere în ceea ce priveşte preţul şi să nu plătească în întregime cele 150 de milioane de euro cerute de Borussia Dortmund.

Jadon Sancho a fost transferat de Borussia Dortmund în 2017 de la academia lui Manchester City, pentru 7,8 milioane de euro şi de atunci a "explodat", talentul său trecând greu fără să fie observat.

  • 130 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jadon Sancho în acest moment, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jadon sancholiverpooltransferpremier league 

viewscnt
Articole similare