Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp a stârnit hohote de râs. De ce spune Guardiola că titlul în Premier League e mai important decât Champions League :)

Klopp a stârnit hohote de râs. De ce spune Guardiola că titlul în Premier League e mai important decât Champions League :)
Comentarii

Jurgen Klopp a vorbit într-o conferinţă de presă premergătoare finalei Liverpool - Tottenham, din Champions League, iar răspunsul oferit la o întrebare privind o declaraţie dată de Pep Guardiola a stârnit hotote de râs.

Carismaticul antrenor al lui Liverpool a fost întrebat ce crede despre faptul că Guardiola a spus că obţinerea titlului în Premier League e mai importantă decât cucerirea Ligii Campionilor, Klopp l-a ironizat pe rivalul său, însă a revenit precizând că are un respect imens pentru el.

"Pep trebuie să spună asta (că Premier League e mai importantă decât Champions League) pentru că n-a mai ajuns de ceva timp într-o finală de Liga Campionilor", a spus Klopp, aluzie la faptul că ultima finală a lui Guardiola a avut loc în urmă cu opt ani, în 2011, când Barcelona se impunea în faţa lui Manchester United, scor 3-1.

Klopp a continuat însă: "E un manager uriaş şi merită toate laudele de care are parte! Am încercat să câştigăm Premier League în acest sezon, dar City a fost echipa mai bună. Dar mai avem o competiţie în care suntem implicaţi".

Germanul a vorbit şi despre meciul cu Barcelona, din semifinale: "A fost cel mai bun meci pe care l-am văzut. Cu jucători accidentaţi şi deja conduşi cu 3-0, dacă am fi câştigat cu 2 sau 3-0, ar fi fost oricum o realizare fantastică".

Afla mai multe despre: kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare