Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, după ce a fost învins de Chiricheş şi Napoli: "Nu avem nicio şansă" Neamţul e supărat foc pe oficialii de la Liverpool

Klopp, după ce a fost învins de Chiricheş şi Napoli: "Nu avem nicio şansă" Neamţul e supărat foc pe oficialii de la Liverpool

Fotbal

Comentarii

Klopp are o sarcină grea până la primul meci oficial al sezonului, duminică, împotriva lui City. Trebuie să-i aducă repede în formă pe fotbaliştii care au primit vacanţă până mai târziu, după ce au evoluat la Copa America, respectiv Cupa Africii pe Naţiuni.

Liverpool a pierdut amicalele cu cei mai importanţi adversari din această vară. Cormoranii au fost învinşi de Sevilla, de Dortmund şi duminică seară de echipa lui Chiricheş. Klopp e supărat pentru felul în care Liverpool a reuşit să-şi programeze meciurile amicale în această vară.

"Trebuie să învăţăm din acest presezon în care am jucat meciurile numai în momente nepotrivite. A trebuit totuşi să le jucăm, ca pe nişte antrenamente. Îţi doreşti însă să obţii mai mult de atât de la şedinţele de pregătire", a declarat Klopp. 

Klopp nu a avut până acum la dispoziţie în pregătire mai mulţi jucători printre care Salah, Allison, Naby Keita şi Firmino. Cu toţii vor reveni, iar Klopp speră chiar să-i poată trimită în teren la ultimul meci amical al lui Liverpool din această vară, miercuri, cu Olympique Lyon. 

"Jucăm miercuri, cu Lyon un meci programat cu luni în urmă când ne-am gândit că se vor fi întors (n.r. jucătorii care au avut vacanţa până mai târziu după participarea la Cupa Africii pe Naţiuni şi Copa America) şi că vor putea juca zece, 20, 30 de minute", a mai spus Klopp. 

După amicalul cu Olympique Lyon, Liverpool debutează oficial în noul sezon. Se va lupta cu Manchester City în Community Shield. 

"Nu am reuşit să contracarăm contraacurile ieri (n.r. în meciul cu Napoli), am pierdut mingea în cele mai proaste momente. Dacă vom păţi la fel şi cu City, nu avem nicio şansă. 

 

Afla mai multe despre: liverpoolkloppsalahmanchester cityfirminoallison 

viewscnt
Articole similare