Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, după victoria cu United: "Sunt în al nouălea cer!" Mourinho, şocat de un adversar: "Am obosit uitându-mă cât aleargă"

Klopp, după victoria cu United: "Sunt în al nouălea cer!" Mourinho, şocat de un adversar: "Am obosit uitându-mă cât aleargă"

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp şi Jose Mourinho au vorbit la finalul meciului dintre Liverpool şi Manchester United, câştigat de "cormorani" cu 3-1

Jurgen Klopp, manager FC Liverpool: "Sunt în al nouălea cer! Băieţii au jucat fantastic în această seară. Momentul în care l-am introdus pe Shaqiri n-a fost chiar rău. Aveam nevoie de cineva care să marcheze. Cum s-au luptat băieţii! A fost un mix între luptă şi fotbal de calitate împotriva unui adversar de top. United nu a vrut să joace defensiv, dar nu am lăsat-o noi să joace altceva".
 
Jose Mourinho, manager Manchester United: "Echipa mai bună a câştigat, dar a făcut-o într-un moment în care nu era mai bună decât noi. Ei erau echipa mai puternică, dar este şi mai greu atunci când am primit noi golurile şi cum le-am primit.
A fost o diferenţă de atitudine între cele două echipe, ei au fost mai puternici, pe pressing şi pe tranziţie. Liverpool a fost rapidă şi agresivă, ne-a fost greu să îi facem faţă. În primele 20 de minute nici nu ne-au lăsat să respirăm. Încă mai sunt obosit după ce l-am văzut pe Robertson, am obosit să mă uit la el cum aleargă.
Apoi au venit cele două goluri uşoare ale lui Shaqiri, iar din cauza devierilor, nu am putut face nimic. Dacă vorbim despre noroc, vorbim despre cele două goluri ale lui Liverpool".
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: jurgen kloppjose mourinhomanchester unitedliverpool 

viewscnt
Articole similare