Experiențe împreună.
You are here:

Klopp face un transfer de urgenţă! Liverpool a aflat cât timp va absenta Alisson după accidentarea din prima etapă

Klopp face un transfer de urgenţă! Liverpool a aflat cât timp va absenta Alisson după accidentarea din prima etapă

Liverpool

Comentarii

Alisson, unul dintre cei mai buni portari din lume, s-a accidentat chiar la primul meci al lui Liverpool din noul sezon, iar Jurgen Klopp este nevoit să facă un transfer de urgenţă pentru a suplini absenţa brazilianului.

Alisson a suferit o accidentare la coapsă în urma unei degajări şi a ieşit în minutul 39 al meciului cu Norwich, câştigat de "cormorani" cu scorul de 4-1. Potrivit unui jurnalist apropiat de Liverpool, brazilianul va lipsi între patru şi opt săptămâni, în funcţie de cât de repede va decurce recuperarea. 

Adrian l-a înlocuit pe Alisson cu Norwich, dar aici se opresc opţiunile lui Klopp. Astfel, neamţul vrea să îl aducă la echipă pe veteranul Andy Lonergan. În vârstă de 35 de ani şi fără echipă, el a fost luat de Liverpool în cantonamentul din Statele Unite, dar nu a fost păstrat în lotul "cormoranilor". 

Ghinionul lui Alisson este norocul fostului portar de la Preston, Leeds, Wolves sau Middlesbrough. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe