Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp i-a surprins pe ziarişti! ”M-a sunat Guardiola chiar acum”. Ce i-a transmis managerul lui City

Klopp i-a surprins pe ziarişti! ”M-a sunat Guardiola chiar acum”. Ce i-a transmis managerul lui City

Fotbal

Comentarii

Klopp i-a suprins pe jurnalişti la conferinţa de presă de după finala Champions League, când a afirmat că tocmai ce a stat de vorbă cu Pep Guardiola, de la care a ”furat” un fizioterapeut, la începutul sezonului, iar acesta i-a transmis să se pregătească deoarece la anul vor lupta cu şi mai multă îndârjire pentru toate trofeele.

”Cu câteva secunde în urmă, am vorbit cu Pep Guardiola la telefon. Au avut un fizioterapeut care a muncit la Manchester City la începutul sezonului, dar a vrut să câştige Champions League. Am glumit...

Ne-am promis unul altuia că vom lupta cu îndârjire pentru toate trofeele şi în sezonul următor”, a spus Klopp, la conferinţa de presă, după victoria de la Madrid, 2-0 cu Tottenham.

Formaţia Liverpool a câştigat, sâmbătă seară, la Madrid, pentru a şasea oară Liga Campionilor, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în finala cu Tottenham Hotspur. Căpitanul echipei Liverpool, Jordan Henderson, a primit trofeul Ligii Campionilor, sâmbătă seară, la Madrid, de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Afla mai multe despre: liga campionilor. klopp 

viewscnt
Articole similare