Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, încrezător înainte de Bayern - Liverpool. De ce nu-şi face griji după rezultatul din tur

Klopp, încrezător înainte de Bayern - Liverpool. De ce nu-şi face griji după rezultatul din tur

Liverpool

Comentarii

Victoriile în deplasare sunt la modă în sezonul actual din UEFA Champions League. Pentru Liverpool poate fi mai uşor de atât. Cormoranii au nevoie de un egal cu goluri pentru a se califica în sferturile de finală.

Săptămâna trecută, trei dintre cele patru partide din Liga Campionilor s-au încheiat cu victoria oaspeţilor, care s-au şi calificat în sferturi. Manchester United a fost prima echipă din competiţie care a trecut mai departe după ce a pierdut cu scorul de 2-0 pe Old Trafford, dar s-a impus pe terenul lui PSG cu 3-1, în timp ce Ajax a umilit-o pe Real Madrid înregistrând o victorie la 3 goluri diferenţă, după ce a pierdut acasă cu 2 la 1.

Cele două sunt urmate de Tottenham care a învins-o pe Dortmund atât acasă (3-0), cât şi în deplasare cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Harry Kane.

Klopp ar fi încântat să continue şirul de victorii în deplasare, dar spre deosebire de Ajax şi Manchester United, cormoranilor le este suficient un egal în care să se marcheze.



Conform Goal.com, Kloppp crede în şansele echipei sale şi spune că nu este aşa rău ca Liverpool nu a reuşit să marcheze acasă: "Nu este o mare diferenţă că nu am marcat acasă. Îmi place situaţia. Dacă avem toţi jucătorii disponibili şi suntem într-un moment bun avem o şansă importantă. Sezonul trecut, am avut 5-0 împotriva celor de la Porto, 3-0 împotriva lui City şi 5-2 cu Roma după prima manşă. În general, jocul nu se poate decide după prima manşă. Trebuie să ştim asta".

Problemele apar atunci când Liverpool joacă în deplasare. În grupe, cormoranii au pierdut toate meciurile din deplasare şi au reuşit să marcheze o singură dată, din penalty. Totuşi, Kloppp nu pare îngrijorat şi are încredere că echipa va arăta bine diseară: "Nu mă gândesc la asta. Îmi imaginez că lumea poate gândi aşa, dar niciun meci nu seamăna cu altul. Meciul de la Belgrad a fost unul foarte prost pentru noi, cel mai prost meci din toate competiţiile. În Paris nu e uşor să joci, mai ales când ei au nevoie de un rezultat bun. În meciul cu Napoli, da, ei au fost buni. Nu a avut legătură că am jucat în deplasare. Nu am făcut un meci prea bun."

Chiar dacă titlul de campioană din Premier League este cel mai important pentru fani, Klopp spune că şi Champions League-ul este de asemenea un trofeu pe care şi l-ar dori: "Este important pentru toţi Champions League-ul.  Singurul lucru pe care pot să îl zic este că dacă vom ieşi din competiţie, fanii nu vor fi foarte supăraţi pentru că avem şanse reale la campionat. Trebuie să mergem pe Allianz cu tot ce avem şi să încercăm să câştigăm."

Meciul dintre Bayern şi Liverpool este în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00.

articol scris de Alexandru Dună
 

Afla mai multe despre: kloppliverpoolbayern 

viewscnt
Articole similare