Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp îşi face calculele pentru noul sezon! Ce jucător ar urma să vină la Liverpool. Costă în jur de 60 de milioane de euro

Klopp îşi face calculele pentru noul sezon! Ce jucător ar urma să vină la Liverpool. Costă în jur de 60 de milioane de euro
Comentarii

Christian Pulisic ar face parte din lista cu jucători pe care Jurgen Klopp vrea să-i aducă în vară la Liverpool, scrie Bild. Mijlocaşul de 19 ani joacă la Borussia Dortmund şi este evaluat la 60 de milioane de euro.

Liverpool a avut un sezon bun, în care a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor, dar visul ”cormoranilor” este să câştige titlul, trofeu pe care ultima dată l-au atins în 1990. Este motivul pentru care Liverpool va fi activă şi în vară pe piaţa transferurilor. Pe lista lui Jurgen Klopp s-ar afla şi Christian Pulisic, un mijlocaş de doar 19 ani care evoluează la Borussia Dortmund.

Klopp îl cunoaşte încă din perioada în care antrena la Dortmund şi l-a chemat atunci de mai multe ori să se pregătească împreună cu echipa de seniori. Managerul lui Liverpool consideră cu Pulisic s-ar integra perfect în filosofia lui şi în vară ar urma să facă o ofertă.

Publicaţia Bild scrie că jucătorul american mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2020 şi este evaluat la 60 de milioane de euro. Un preţ pe care Liverpool şi-l permite.

Christian Pulisic are 19 ani, poate juca pe flancuri, dar şi în spatele vârfului. În acest sezon a evoluat în 40 de meciuri, a marcat de 5 ori şi a oferit 7 pase de gol.

Afla mai multe despre: jurgen kloppborussia dortmundliverpoolchristian pulisic 

viewscnt
Articole similare