Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp l-a DISTRUS pe Sergio Ramos! Mesaj fără precedent: "Mă bucur că părăsesc această planetă dacă aşa stau lucrurile!"

Klopp l-a DISTRUS pe Sergio Ramos! Mesaj fără precedent: "Mă bucur că părăsesc această planetă dacă aşa stau lucrurile!"

Liverpool

Comentarii

Sergio Ramos va rămâne persona non-grata pentru totdeauna pentru fanii lui Liverpool, după finala Ligii Campionilor din 2018, când l-a accidentat pe starul cormoranilor, Mohamed Salah.

Iar fundaşul spaniol nu poate fi iertat nici de tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, care a lansat un nou atac la adresa căpitanului Realului, într-un interviu acordat unei televiziuni din Germania înainte de startul noului sezon.

Klopp, care a vorbit şi în trecut în termeni duri despre fundaşul Realului, spune că cel mai mult îl deranjează modul în care Sergio Ramos vorbeşte despre momentul respectiv, considerând că nu are nicio vină.

"Nu vreau să câştig prin orice mijloace! Normal, mi-aş fi dorit să câştig Liga Campionilor şi nu aş fi returnat trofeul (n.r. Realului) dacă ar fi fost anumite controverse.



Nu mă aştept ca el (n.r. Sergio Ramos) să facă asta, ci doar să se gândească mai mult la modul în care judecă anumite situaţii.

Poate fi o coincidenţă, însă Mo Salah a fost scos din joc într-un moment fantastic al carierei sale de fotbalist, după o fază jucată la mijlocul terenului!

Mulţi vor spune că astfel de lucruri se întâmplă! Dar dacă ăsta e mesajul pe care noi îl transmitem copiilor noştri, atunci înseamnă că nimic nu mai e deplasat şi tot ce contează e să câştigi! Mă voi bucura să părăsesc această planetă peste 40 de ani!

Sunt un om care ştie să piardă? Nu. Dar în timp ce ne pregăteam de finală a trebuit să vorbim despre Ramos pentru că el influenţase şi finala precedentă, cu o simulare şi un cartonaş roşu (n.r. primit de Cuadrado), împotriva lui Juventus.

Real Madrid a meritat să câştige Liga Campionilor, nimeni nu a spus vreun moment altceva. Dar trebuie să ai situaţii de genul celei cu Ramos? Nu, nu trebuie!
", a declarat Klopp într-un interviu pentru televiziunea germană Sport 1.

Liverpool - West Ham United este duminică, de la ora 15:30 pe Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: kloppsergio ramosrealliverpool 

viewscnt
Articole similare