Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp o vede favorită pe Chelsea la câştigarea campionatului. De ce crede neamţul că echipa condusă de Lampard este gata să ia Premier League

Klopp o vede favorită pe Chelsea la câştigarea campionatului. De ce crede neamţul că echipa condusă de Lampard este gata să ia Premier League

Premier League

Comentarii

Klopp consideră că sezonul acesta, Chelsea este cea mai potrivită să câştige campionatul în Premier League.

Motivul pentru care Klopp o vede pe Chelsea campioană

Chelsea a preluat conducerea cu un meci în plus, în Premier League, iar pentru faptul că de 9 meciuri "albaştrii" sunt neînvinşi Klopp consideră că Lampard şi compania sunt favoriţii la titlu anul acesta.

"Dacă ne raportăm la ce arată toate echipele în acest moment, atunci pot spune că, pentru mine, Chelsea e favorită la titlu.", a spus Klopp pentru Sky Sports.

Chiar dacă Tottenham are un parcurs bun şi se află cu un meci în minus şi doar un punct în spatele lui Chelsea, dar şi Liverpool este cumva în aceeaşi situaţie, antrenorul neamţ mizează pe noile transferuri făcute de Lampard. 

"Lampard are cel mai numeros şi mai echilibrat lot, jucătorii au început să evolueze foarte bine, să se simtă, după un început puţin ruginit. Au oportunităţi incredibile de a schimba în timpul meciurilor şi de la o partidă la alta", a mai spus antrenorul lui Liverpool.

Chelsea este echipa din Anglia care a investit cel mai mult în ultima perioadă, iar acum echipa se află în formaţie completă şi nimic nu pare că îi poate opri în drumul spre titlu.

 

 

Afla mai multe despre: klopp liverpool chelsea lampard 

viewscnt
Articole similare