Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, savuros depsre transferul lui Messi la Liverpool: "Nicio şansă. Sumele acelea nu sunt pentru noi, dar... Bun fotbalist!"

Klopp, savuros depsre transferul lui Messi la Liverpool: "Nicio şansă. Sumele acelea nu sunt pentru noi, dar... Bun fotbalist!"

Liverpool

Comentarii

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a spus că ar fi interesat să-l aducă la echipa sa, campioana Angliei, pe Lionel Messi, căpitanul Barcelonei, dar crede că acest transfer este imposibil, fiindcă ar fi vorba de o sumă astrononomică.

Messi a şocat în această săptămână lumea fotbalului, când şi-a exprimat dorinţa să plece de la Barcelona după aproape două decenii la clubul catalan.

Întrebat dacă ar fi bucuros să-l aducă pe atacantul argentinian pe Anfield, Klopp a spus: "Interes? Da, cine nu-l vrea pe Messi în echipa sa. Nu există însă nicio şansă. Acele cifre categoric nu sunt pentru noi. Dar... bun jucător."

Potrivit unui studiu realizat în acest an de L'Equipe, Messi câştigă 8,2 milioane de euro pe lună la Barca, mult mai mult decât Cristiano Ronaldo (Juventus)


şi Neymar (Paris Saint-Germain), care câştigă 4,5 milioane, respectiv 3 milioane.

Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola, este una din favoritele pentru a obţine semnătura celui care a intrat de şase ori în posesia Balonului de Aur şi a cucerit toate trofeele majore cu Barcelona. Unele dintre cele mai bune momente din cariera argentinianului s-au întâmplat în cei patru ani în care Barca a fost pregătită de Guardiola. Sub conducerea acestuia din urmă, City a încheiat pe locul 2 ediţia trecută de campionat, la 18 puncte în spatele lui Liverpool.

În cazul venirii lui Messi, "ar fi şi mai greu s-o învingem" pe City, a spus Klopp înaintea meciului de sâmbătă cu Arsenal din Supercupa Angliei.

"Pentru Premier League, ar fi extraordinar. Mi-ar plăcea să văd asta, dar nu ştiu dacă se va întâmpla", a adăugat tehnicianul.

În altă ordine de idei, el a confirmat că fundaşul central Virgil van Dijk este apt pentru întâlnirea cu Arsenal după ce s-a refăcut în urma accidentării la cap suferite într-un amical cu RB Salzburg.

Afla mai multe despre: leo messijurgen klopptransferliverpoolbarcelona 

viewscnt
Articole similare