Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, savuros înaintea meciului cu Roma: "Nu cred că vreun club italian şi-ar dori să lucreze cu mine"

Klopp, savuros înaintea meciului cu Roma: "Nu cred că vreun club italian şi-ar dori să lucreze cu mine"
Comentarii

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că atât formaţia pe care o pregăteşte, cât şi AS Roma merită să se afle în semifinalele Ligii Campionilor şi crede că va fi o dublă manşă echilibrată. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1.

"Am fost surprins de ce s-a întâmplat, după rezultatul din prima manşă. N-am crezut că era posibil să mai revină, dar mi-a plăcut la nebunie ce au reuşit! Şi noi am obţinut un rezultat asemănător la City. Ambele echipe merită să se afle aici şi au şansa de a ajunge în finală. Trebuie, însă, să facem tot ce ţine de noi", a spus Klopp, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului.

Întrebat, apoi, dacă s-ar vedea antrenând în Serie A, tehnicianul german şi-a permis o glumă: "Nu cred că vreun club italian şi-ar dori să lucreze cu mine, pentru că aş comanda doar spaghete la restaurant, nimic altceva".

Klopp a vorbit şi despre performanţa reuşită de Mohamed Salah, ales cel mai bun jucător al sezonului în Premier League de către Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia. "Într-un sezon în care Kevin De Bruyne a fost într-o formă senzaţională, este un lucru fantastic pentru Mo (n.r. - Salah)", a adăugat Klopp, care a precizat că nu-şi face griji în privinţa faptului că atacantul egiptean îşi va întâlni, marţi seară, fosta echipă: "El va realiza destul de repede că ei nu mai sunt coechipierii săi, apoi va reveni la jocul său normal".

Meciul Liverpool - AS Roma se va juca marţi, de la 21:45, pe Anfield, în turul semifinalelor Ligii Campionilor, şi va fi transmis în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: kloppliverpoolroma 

viewscnt
Articole similare