Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp se teme de ce e mai rău înaintea returului de pe Olimpico: "Roma poate să câştige cu 3-0"

Klopp se teme de ce e mai rău înaintea returului de pe Olimpico: "Roma poate să câştige cu 3-0"
Comentarii

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, marţi, că nu exclude ca AS Roma să repete evoluţia fantastică avută contra Barcelonei şi să se califice în finala Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii categorice din tur: 5-2.

Tehnicianul german a mărturisit că a fost surprins de reacţiile negative declanşate de rezultatul primului joc, în care echipa sa a condus cu 5-0, dar a primit două goluri pe final.

"La finalul meciului tur, mulţi au fost dezamăgiţi de rezultat, de parcă am fi pierdut. Nu cred că suntem deja calificaţi, dar nici nu ne aflăm într-o situaţie proastă. Roma poate să câştige cu 3-0. Acest scor este posibil, dar greu de obţinut în acelaşi timp. Dacă Roma va câştiga cu 3-0 sau la o diferenţă mai mare, atunci merită felicitări, aşa-i în sport", a afirmat Klopp, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului de miercuri seară.

Meciul AS Roma - Liverpool se va juca miercuri, de la 21:45, pe Stadio Olimpico, şi va fi transmis în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: kloppliverpoolroma 

viewscnt
Articole similare