Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp şi un răspuns surprinzător! Cine e singurul atacant din Premier League care se ridică la nivelul lui Harry Kane

Klopp şi un răspuns surprinzător! Cine e singurul atacant din Premier League care se ridică la nivelul lui Harry Kane

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp a prefaţat derby-ul Liverpool - Tottenham cu un interviu acordat celor de la Daily Mail, în care a vorbit la superlativ despre golgheterul oaspeţilor, Harry Kane.

Managerul lui Liverpool consideră că Harry Kane este, probabil, cel mai bun atacant veritabil din lume, dar spune că vârful englez are un rival pe măsură chiar în echipa cormoranilor.

Vorbind despre atacanţii care evoluează în Premier League şi se pot ridica la nivelul lui Kane, Klopp a rostit un singur nume. Este vorba de brazilianul Roberto Firmino, care a început să joace vârf împins abia din sezonul trecut. Astfel, jucători precum Romelu Lukaku, Kun Aguero, Gabriel Jesus, Alvaro Morata, Aubameyang sau Lacazette au fost ignoraţi de Klopp.

"Kane este unul dintre cei mai buni jucători din lume, 100%, dacă nu chiar cel mai bun atacant pur din lume în acest moment. Lukaku e un atacant fantastic, dar Kane este cel mai bun din aceast campionat, alături de Roberto Firmino. În Germania este Lewandowski. Am lucrat cu el şi e un atacant fantastic. E o luptă foarte echilibrată", spune Klopp, citat de Daily Mail.

Afla mai multe despre: jurgen kloppkanefirminoliverpooltottenham 

viewscnt
Articole similare