Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, spectaculos înainte de meciul cu Porto: "E călduţ afară, vine primăvara, iar noi suntem angrenaţi în două mari competiţii"

Klopp, spectaculos înainte de meciul cu Porto: "E călduţ afară, vine primăvara, iar noi suntem angrenaţi în două mari competiţii"
Comentarii

Liverpool o întâlneşte pe Porto astăzi, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2, iar Jurgen Klopp este optimist

Anul trecut, Liverpool şi Porto s-au întâlnit în optimile de finală ale UCL. "Cormoranii" s-au impus cu 5-0 în turul din Portugalia şi a rezolvat problema calificării. În retur a fost 0-0. Anul acesta, cele două echipe se înfruntă în sferturi, iar Jurgen Klopp este optimist. În campionat, echipa sa este pe primul loc, cu două puncte peste Manchester City, însă "cetăţenii" au un meci mai puţin disputat.

"E o perioadă atât de bună încât poţi să o simţi. Ne trezim în fiecare dimineaţă şi chiar şi vremea e bună, e destul de neobişnuit. E călduţ afară, vine primăvara, noi suntem angrenaţi în două mari competiţii, aşa că e bine. Dar trebuie să fim atenţi, nu am terminat încă sezonul. Vrem să mai scriem câteva pagini în cartea acestui sezon, Suntem în mare formă, ca să fiu sincer, se poate vedea şi la antrenamente. Suntem într-un moment bun, dar şi alte echipe sunt. Miza este uriaşă şi veţi vedea, Porto vrea să se califice. Va fi greu, aşa cum trebuie să fie", a declarat Klopp la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Porto.

Liverpool - FC Porto este în direct pe Telekom Sport 2 astăzi, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare