Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp vrea să dea lovitura cu un star din La Liga. Ce sumă pune la bătaie şi când s-ar putea produce mutarea

Klopp vrea să dea lovitura cu un star din La Liga. Ce sumă pune la bătaie şi când s-ar putea produce mutarea

Liverpool

Comentarii

Liverpool îl vrea pe Samuel Chukwuedze de la Villarreal. Cormoranii sunt gata să plătească 50 de milioane de euro pentru el.

S-a născut în Ikwuano, un orăşel din cea mai populată ţară africană, Nigeria, iar la doar 20 ani este fotbalistul în care Villarreal îşi pune cele mai mari speranţe.

Samuel Chukwueze este numele "diamantului" neşlefuit pe care îl are Nigeria şi pe care Villarreal vrea să îl ţină cu orice preţ. Adus pentru doar 500.000 de euro de la Diamond Academy în 2017, "submarinul galben" s-a luptat pentru semnătura jucătorului cu FC Porto şi AS Monaco. În acest moment are o clauză de reziliere în valoare de 60 de milioane de euro.

Pe numele său complet Samuel Chimerenka Chukwueze, fotbalistul lui Villarreal este comparat datorită stilului său de joc cu Arjen Robben. Conform presei din Spania, Jurgen Klopp a pus ochii pe el şi l-ar vrea la Liverpool, din vară.

Pentru Villareal, Chukwuedze a marcat deja 12 goluri în 59 de meciuri. Sezonul trecut a fost printre piesele de bază ale "Submarinului", iar în acest an este considerat marele star al formaţiei de pe Estadio de la Cerámica.

Super Deporte scrie că Liverpool va face o ofertă oficială pentru el, la finalul sezonului. Conform sursei citate, "Cormoranii" vor oferi 50 de milioane de euro pentru transferul nigerianului.
 

Afla mai multe despre: samuel chukwueze 

viewscnt
Articole similare